Camilla Känerstedt inredare och stylist
Camilla är den ni träffar då ni bokar styling inför en bostadsförsäljning. Förutom att hon är en fena på inredning är hon även Östlingh Schedins ordning och reda. Är det någon som har koll på läget så är det Camilla.
 
Under kontorstid 070-2570185
Lotta Ahnström grafisk formgivare och kommunikatör

Lotta tar fram grafiska profiler, trycksaker och digital visualisering åt kunder. Hon är även den som sköter Östlingh Schedins grafiska marknadsföring och fotografering. Förutom att hon är en fantastisk designer, så är Lotta Östlingh Schedins glädjespridare.

 
Under kontorstid 076-3059779
Angelica Östlingh  butiksansvarig Spinneriet
Angelica är den du oftast möter då du besöker Östlingh Schedins butik i Lindome. Hon är uppväxt med antikviteter och har en mycket god kännedom om designers och möbelhistoria. Dessutom är hon ett uppslagsverk vad det gäller artiklarna som erbjuds i butiken. Finns det någon som kan ge dig ett svar, då är det Angelica.
 
Under kontorstid 073-1422602
Eric Schedin säljare
Eric träffar du hos Lilla Östlingh Schedin på Ånäsgatan.  Förutom att han är en riktigt trevlig prick är han även en mycket duktig fotograf som tillsammans med Lotta fotar Östlingh Schedins artiklar. Han har även fotografiska verk som säljs i butikerna. Östling Schedins friska fläkt
Anna Schedin ägare och inredare
Anna är en av de två hjärnorna bakom Östlingh Schedin. Anna är den som planerar och utför inredningsuppdrag. Tillsammans med David agerar hon även inköpare till butikerna. Det är hon som ser till att Östlingh Schedin är något utöver det vanliga. Ett inredningsgeni med glimten i ögat.
 
Under kontorstid 073-8107831
David Östlingh ägare och konceptutvecklare
David är den andra av Östlingh Schedins hjärnor. Förutom inköp av antikviteter från Europa är David den som sköter butikskoncept åt uppdragsgivare. Utan David, inget Östlingh Schedin.
 
Under kontorstid 070-0227525